Misija

Poslovnost temeljimo na poštenom odnosu s klijentima i dobavljačima koji moraju dobiti ono što očekuju: proizvod i uslugu dogovorene kvalitete i dostavljene u dogovorenom roku.

Naša misija je da svojim klijentima ponudimo usluge vrhunske kvalitete i razine koje su potpuno prilagođene njihovim željama i potrebama radi maksimalne osigurateljne zaštite. Individualni pristup je ključna stavka u našem poslovanju i jamstvo zadovoljstva klijenta.

Cilj nam je pridobiti one nove klijente i zadržati postojeće klijente koji će cijeniti našu usmjerenost na kvalitetu te znati prepoznati naš pristup poslovanju po principu dodane vrijednosti.

Sa svojim klijentima nastojimo održati dugoročne i međusobno uspješne poslovne odnose koji su zasnovani na širokom spektru naših usluga.

Suvremena informatička tehnologija te brza i fleksibilna komunikacija u svim aspektima poslovanja temelj su naše poslovne politike.

Kako bismo održali kontinuitet kvalitete usluge, uveden je sustav praćenja kvalitete ISO 9001:2008 kroz radne procedure i sistematizaciju radnih mjesta, jasnim definiranjem ciljeva te kontinuiranim anketiranjem zadovoljstva klijenata radi unapređenja sustava.

Vodi se briga o zdravlju, sigurnosti i razvoju zaposlenika te dobrobiti zajednice.

Vizija

Graditi uspješnu i sigurnu poslovnu budućnost za nas i naše klijente.

Euro posredovanje

EURO POSREDOVANJE d.o.o.
za brokerske poslove u osiguranju i reosiguranju

Kontakt

Adresa:
Gradišćanska 30, 10000 Zagreb

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 08:00-16:00

Email:
Ured: office@europosredovanje.hr
Štete: stete@europosredovanje.hr

Kontakt broj:
Ured: +385 1 2441 762
Štete: +385 1 2441 875 / +385 99 2630 747